Demirtaş ev Çakar ailesinin mutlu günü

Tarih: 30 Eylül 2024 Pazartesi 13:44

Turgay ve Fatma Demirtaş çiftinin oğulları Murat Can Demirtaş ile Gülay ve İbrahim Çakar çiftinin kızları Gizem Çakar evlendi.

Mersin’de yayın yapan Kanal 33 TV sahibi Turgay ve Fatma Demirtaş çiftinin oğulları Murat Can Demirtaş ile Gülay ve İbrahim Çakar çiftinin kızları Gizem Çakar hayatını birleştirdi.

Sultaşa Otel’de gerçekleştirilen görkemli düğüne Demirtaş ve Çakar ailesinin yanı sıra Düğüne Hazine ve Maliye Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Deva Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir gibi siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahı Başkan Seçer tarafından kıyılırken, Vali Pehlivan da şahitler arasında yer aldı.

Mutluluğa evet diyen genç çift davetlilerden yoğun alkış aldı. Nikah sonrası genç çift ve konuklar doyasıya eğlendi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA