Kleopatra Bisiklet Festivali başlıyor

Tarih: 2 Ekim 2024 Çarşamba 17:05

Türkiye’nin dört bir yanından 225 bisikletçinin katılımıyla 3 gün boyuncasürecek 3. Kleopatra Bisiklet Festivali başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi ve Tarsus Bisiklet Topluluğu iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Kleopatra Bisiklet Festivali, 4-5-6 Ekim tarihlerinde Tarsus'ta gerçekleştirilecek.

Kleopatra Bisiklet Festivali, bisiklet tutkunlarını bir araya getirirken, Tarsus'un tarihi ve doğa zenginliklerini tanıtmayı ve bisikletin yaygınlaştırılması konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Katılımcılar hem spor yapacak hem de tarihi bir yolculuğa çıkacaklar.

5 EKİM’DE TARSUS TURU YAPILACAK

Festivalinher günü ayrı bir programa ev sahipliği yapılacak.5 Ekim Cumartesi sabahı, katılımcılar Tarsus’un eşsiz sokaklarını keşfedecekleri şehir turuna çıkacak.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA