Mersin’in her köşesinde kadının emeği var

Tarih: 23 Eylül 2024 Pazartesi 10:47

Büyükşehir Belediyesinde daire başkanından temizlik personeline, muhabirinden zabıta memuruna, mühendisinden itfaiye personeline kadar kadınlar, varlığını hissettiriyor ve cinsiyetleriyle değil, işleriyle öne çıkıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana kadınlar, Büyükşehir’de adından daha çok söz ettirir oldu. Başkan Seçer’in kadın istihdamını önceleyen politikaları sonucunda belediyenin her alanında daha çok iş imkanı bulan kadınlar, azimleri ve iş disiplinleriyle kendi alanlarında birbirinden başarılı işlere imza atıyor. Büyükşehir ise kadınlarla daha da güçleniyor.

Daire başkanından temizlik personeline, muhabirinden zabıta memuruna, mühendisinden itfaiye personeline kadar kadınlar Büyükşehir’de varlığını hissettiriyor ve cinsiyetleriyle değil, işleriyle öne çıkıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ise, bünyesinde çalışan binlerce kadın ile Mersin’e hizmet etmeye devam ediyor.

‘KADININ GÜCÜNÜN FARK EDİLMESİ TAKDİRE ŞAYAN’

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, 4,5 yıldır Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir keyif ve mutluluk içerisinde çalıştığını söyledi. Bu mutlulukta, cinsiyet eşitliği gözeten Başkan Seçer’le çalışmanın payının büyük olduğunu vurgulayan Özdülger, “Kadına öncelik tanınması, kadının gücünün fark edilip kadınla beraber yol yürüme isteği ve gayreti takdire şayan. Biz Büyükşehir’de kadın, erkek tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber, güzel başarılara imza atma gayreti içerisindeyiz ve bunun sonucunu almanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Mersin; kadınlarla, kadının üretkenliğiyle ve çalışkanlığıyla güzel” dedi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA