Büyükşehir’in tek bir kartıyla birden çok hizmet

Tarih: 19 Eylül 2024 Perşembe 10:49

Büyükşehir Belediyesi; iştiraklerinden biri olan İmar İnşaat A.Ş. bünyesinde devam ettirdiği ‘Mersin 33 Kart’ uygulamasını, Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren tüm kafelere de entegre etti.

Akıllı şehir uygulamaları ile kent genelinde sunduğu hizmetlere her gün bir yenisini eklemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi; bu kapsamda, iştiraklerinden biri olan İmar İnşaat A.Ş. bünyesinde devam ettirdiği ‘Mersin 33 Kart’ uygulamasını kentte yaygınlaştırmayı ve kullanım alanını genişletmeyi sürdürüyor.

Daha önce kooperatiflere bağlı minibüslerde ve Büyükşehir Belediyesi’nin toplu taşıma araçları ile halk otobüslerinde, su faturası ödemelerinde ve Büyükşehir’in otoparklarında kullanılmasına imkân tanınan Mersin 33 Kart, şimdi de Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren tüm kafelerde kullanılmaya başlandı.

Uygulama sayesinde, kafeleri kullanan vatandaşların para ile teması da ortadan kalktı ve kafe çalışanları kart sayesinde müşterilere daha hızlı hizmet etme imkanı buldu. Uygulama ile Mersinliler tek tip kart ile birden fazla işlerini yapabilmenin rahatlığını yaşarken, Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesindeki kafelerin belirli periyotlarda müşterilere sunacak olduğu özel uygulamalar ve indirimlerden de Mersin 33 Kart sayesinde faydalanabilecekler.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA