Toroslar’ın yaylalarında hizmet dört koldan devam ediyor

Tarih: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 17:58

Mersin’de Toroslar Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda hizmet atağını aralıksız sürdürüyor.

Mersin'de Toroslar Belediyesi ekipleri, çok sayıda yaylacıya ev sahipliği yapan yaylalarda artan nüfusa doğru orantılı olarak vatandaşlardan gelen taleplere de hızlı bir şekilde cevap veriyor.

Mahallelerde yeni yol açma ve genişletme, bahçe yolu düzenleme, kilit parke yol ve büz boru döşeme çalışmaları ile birlikte çevre düzenleme çalışmaları da göz dolduruyor. Doğayla iç içe yaşamak isteyen yurttaşlar için konforlu ulaşım olanakları sağlanıyor.

 “Vatandaşlarımıza Hizmet İçin Varız”

 Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yenilenen yolların yaylacılık faaliyetlerini daha da canlandırdığını belirterek, “Toroslar’ın eşsiz manzarası ve bitki örtüsü, yaylacılığı bir yaşam tarzı haline getirdi. Ekiplerimiz yaylalarımızı bir yandan sezona hazırladı bir yandan da kış mevsimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında yaylalara göç eden yurttaşlarımız, daha önce bozuk yollar nedeniyle yaşadıkları zorluklardan artık kurtuluyor. İlçemizin eşsiz güzelliklerini koruyarak ve yaşam kalitesini artırarak hizmetlerimizi dört koldan devam ettiriyoruz.  Halkımızın taleplerini öncelikli olarak değerlendiriyor ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA