Tarsus Belediyesi’nin ücretsiz yaz kursları başladı

Tarih: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 11:55

Tarsus belediyesi, halkın kültür ve sanata olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla açtığı ücretsiz yaz kursları başladı.

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından STEM Merkezi ve Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi’nde gerçekleşen 7 yaş üstü tüm vatandaşların faydalanabildiği ücretsiz yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

500 öğrencinin kaydının alındığı kurslarda katılımcılar, 24 Haziran itibarıyla STEM Merkezi’nde müzik grubu eğitimleri,piyano, gitar, keman, yan flüt, bağlama, resim, İngilizce, robotik kodlama, akıl-zeka oyunları ve satranç kurslarına katılıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç “Tarsus’ta 24 Haziran itibariyle başlayan ücretsiz yaz kurslarına ilgi yoğun bir şekilde sürüyor. Tüm herkesin belediye başkanı olma gayesiyle vatandaşlarımızın faydalanabileceği kursları her zaman sürdürüyoruz.” dedi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA