Mola Evi’nin özel bireyleri sinema etkinliği ile eğlendi

Tarih: 29 Şubat 2024 Perşembe 10:18

Mola Evi’nden faydalanan özel bireyler için Sinema Etkinliği düzenlendi.

Özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve topluma daha çok karışabilmesi adına önemli etkinlikler düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, yine güzel bir etkinliğe imza attı. Sağlık İşleri Dairesi’ne bağlı Mola Evi’nden faydalanan bireyler ve aileleri, düzenlenen Sinema Etkinliği’nde bir araya geldi.

Palm City AVM’degerçekleşen etkinlikte, özel gereksinimli bireyler ve aileleri yakın zamanda vizyona giren, başrollerini Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un paylaştığı ‘Efsane’ isimli komedi filmini izledi.Patlamış mısır ve meşrubat eşliğinde filmi izleyen özel gereksinimli bireyler ve aileleri, filmi oldukça beğendi. Film boyunca kahkaha atan ve eğlenen özel gereksinimli bireyler, etkinlikten ayrılmak istemedi.

“ETKİNLİKLERİMİZDEN AİLELER VE ÇOCUKLARI ÇOK MEMNUN”

Engelsiz Yaşam Merkezi Mola Evi’nde Özel Eğitim Öğretmeni olarak görev yapan Fatma Esra Özdal, etkinliğin amacını anlatarak, “Sinema etkinliğimizle çocuklarımızın yanı sıra,velilerimizin de mola vermesini amaçladık. Soğuk hava şartlarında kapalı alanlarda sosyalleşebilmeleri adına öğrencilerimizi ve ailelerini komedi filmine getirdik. Patlamış mısır ve meşrubat ikramıyla da,onların filmden daha keyif almalarını sağladık” dedi. Özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin etkinlikleri çok sevdiğini ve sık sık talep ettiklerini sözlerine ekleyen Özdal,“Mola Evi’nin amacı,adından da anlaşılacağı üzere ailelere mola verdirebilmek. Ailelerden çok güzel dönütler alıyoruz.Kendileri adına da, çocukları adına da mutlu oluyorlar. Kafaları rahat oluyor, kendilerini emin ellerde hissediyorlar. Kendine vakit ayırdığı zaman, deşarj olduğu zaman çocuğuyla da kaliteli vakit geçirebiliyor. Bu etkinliklerin devamını istiyorlar. Biz de onlara elimizden geldiğince etkinlik düzenlemeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA