Mersin’de patili dostlar güvende

Tarih: 30 Ocak 2024 Salı 11:20

Bünyesinde bulunan Evcil ve Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürlüğü aracılığıyla Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’nde hizmet kalitesi ve alanı artıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in sokaklarında yaşayan can dostların da belediyesi olmayı sürdürüyor. Bünyesinde bulunan Bozyazı, Silifke ve Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi’nde misafir edilen can dostların yanı sıra sokakta yaşayan hasta, yaralı ve kaza geçirmiş patili dostlar için önemli çalışmalar yapan Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Evcil ve Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürlüğü, 2024 yılında yeni projelerle hizmet kalitesini ve alanını artırmayı planlıyor.

Bakım Evleri’ndeki can dostları sağlıklı ve konforlu bir şekilde misafir etmeyi sürdüren Evcil ve Sahipsiz Hayvanlar Şube Müdürlüğü’nün sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği hizmetleri; başıboş, hasta, yaralı olan kedi ve köpeklerin toplanarak tedavi edilmesi, kısırlaştırma,sahiplendirme ve mama desteği oluşturuyor. Her yıl kısırlaştırma yaptığı, tedavi ettiği veaşı uyguladığı hayvan sayısı iledağıttığı mama miktarını artıran ekipler, patili dostların Mersin’de sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşaması için çalışıyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA