Büyükşehirden mis kokulu şenlik

Tarih: 29 Ocak 2024 Pazartesi 13:06

Büyükşehir belediyesi tarafından ‘Bu Şenlik Mis Kokuyor’ sloganıyla bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Nergis Şenliği yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir tarafından ‘Bu Şenlik Mis Kokuyor’ sloganıyla bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Nergis Şenliği’ne katıldı.Başkan Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer şenliğin ardından nergis tarlasında hasat yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından nergis üreticilerine destek olmak ve bölgede nergis üretimini yaygınlaştırarak yeni kazanç kapıları oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen şenlik, üreticilerin yüzünü güldürdü. Mis kokulu nergis tarlasında yapılan hasat ile başlayan şenlik, Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile devam etti.Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından da çocuk oyun alanlarının kurulduğu şenlikte; tarla gezisi, atölyeler, yarışmalar yer alırken, Ayşe Dinçer de konser verdi. Nergis Demeti Yapma Yarışması’nın ardından açılış konuşmalarına geçildi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA