‘Uluslararası Tarsus Festivali’ tüm görkemiyle başladı

Tarih: 18 Kasım 2023 Cumartesi 11:29

Bu yıl ‘Şahmeran’ teması ile 2.’si gerçekleştirilen ‘Uluslararası Tarsus Festivali’ tüm görkemiyle dolu dolu başladı.

Şahmeran heykeli önünden başlayan kortejde, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Adana Barosu Başkanı Semih Gökayaz ile yüzlerce vatandaş yer aldı.

Kortejde, farklı ülkelerden Tarsus’a gelen Halk Dansları Toplulukları da bayrakları ile yer alıp, korteje gösterileriyle renk kattı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın çaldığı birbirinden hareketli şarkılar da festival coşkusunu katladı. Başkan Seçer, kortej boyunca vatandaşları selamladı. Tarsus sokakları festival coşkusuna ev sahipliği yaptı. Vatandaşlar da evlerinin balkon ve pencerelerinden, iş yerlerinden bu coşkuya ortak oldu. 11 metrelik Şahmeran Kuklası kortejin en önünde yer alarak korteje renk kattı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA