Tarsus’ta 4’üncü LGS kurs merkezi açıldı

Tarih: 21 Ekim 2023 Cumartesi 11:46

Tarsus’ta Eski Ömerli ve Mithat Paşa Mahallelerinde bulunan kurs merkezlerinin dışında bir kurs merkezi de Bahçe Mahallesi’nde açıldı.

Dezavantajlı bölgelerde yaşayan öğrencilerin faydalanabilmesi için açtığı kurs merkezleri ile eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen  Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatına destek vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ne bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir, Tarsus’a 4. LGS kurs merkezini kazandırdı.

Eski Ömerli ve Mithat PaşaMahallerinden sonra yeni şubesini Bahçe Mahallesi’nde açan Büyükşehir, öğrencilerin eğitim hayatına destek olurken, kurs merkezlerinde öğrencilerin öğle öğünlerini de ücretsiz bir şekilde karşılıyor. Aşhanede hazırlanan yemekler sayesinde öğrenciler hem zamandan, hem de yemek masrafından Büyükşehir sayesinde kurtuluyor. Kaynak kitap, birebir etüt, soru bankası ve ücretsiz denemelerle de öğrencilerin desteklendiği kurs merkezinden 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri de faydalanabiliyor.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, vahap, seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA