Ramazan kolileri sofralara bereket oluyor

Tarih: 22 Mart 2023 Çarşamba 11:26

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı için başlattığı gıda kolisi dağıtımlarını sürdürüyor. İçerisinde 12 farklı temel gıda malzemesinin yer aldığı ’Halka Hizmet Sofralara Bereket’ yazılı gıda kolileri, 13 ilçede 120 bin haneye ulaşacak.

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gıda kolisi dağıtımlarına başladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde sürdürülen dağıtımlarla,il genelinde 120 bin hanenin kapısı çalınacak. İçerisinde temel gıda malzemelerinin yer aldığı koliler, ekonomik olarak sıkıntılı süreç yaşayan vatandaşların bir nebze de olsa mutfak masraflarına katkı sunacak.

Büyükşehir Belediyesi, 23Mart 2023’de başlayacak Ramazan ayı için başlattığı gıda kolisi dağıtımlarını sürdürüyor. 13 ilçede dağıtılan toplam 120 bin gıda kolisinin içerisinde 2 litre ayçiçek yağı, 2 kilogram un, 1 kilogram toz şeker, yarım kilo çay, 1 kilogram şehriye, 1 kilogram nohut,  750 gram tuz, 800 gram zeytin, 2 kilogram bulgur, 2 kilogram pirinç, 1 kilogram kırmızı mercimek ve 2,5 kilogram makarna yer alıyor.“Halka Hizmet Sofralara Bereket” yazılı koliler ile Büyükşehir ekipleri, Mersinlilerin kapısını çalıyor.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA