’Şehitler Kütüphanesi’ açıldı

Tarih: 20 Aralık 2022 Salı 10:45

Mersin’de kurulan ’Şehitler Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı.

Mersin Valiliği himayelerinde ve Emekli Albay Sayın Atilla Güler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Toroslar Belediyesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla Toroslar Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan 'Şehitler Kütüphanesi' Vali Ali Hamza Pehlivan'ın katıldığı törenle açıldı.

Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve öğrencilerimize vatan bilinci kazandırmak amacıyla oluşturulan 'Şehitler Kütüphanesi' açılışında konuşan Adem Koca, "Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, aziz şehitlerimizin hatıralarını bir okulumuzda, kültür beşiği olan bir kütüphanemizde yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle vatan ve bağımsızlık uğruna canlarını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, manevi huzurlarında saygıyla eğiliyorum. Şehitler Kütüphanemizin kuruluşunda emeği geçen, katkı sunan herkese Müdürlüğümüz adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.


Etiket: mersin, haber, milli, eğitim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA