El emeği göz nuru ürünler kazanca dönüşüyor

Tarih: 20 Aralık 2022 Salı 10:34

Mersin’de kadın üreticilerin desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen üretici stantları, bu kez de yılbaşı için kuruldu.

Mersin'de hayata geçirilen ‘Üretici Kadın Stantları’,kadınlara gelir kapısı olmaya ve emeklerini kazanca dönüştürmeye devam ediyor. Büyükşehir tarafından kentin birçok noktasında kurulan ‘Üretici Kadın Stantları’ bu kez de yılbaşı temasıyla kuruldu. Palm City Alışveriş Merkezi’nde stant açan üretici kadınlar; seramik eşya, biblo, kitap ayracı gibi el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştürüyor.

Palm City Alışveriş Merkezi Pazarlama Yöneticisi Can Yazgan, “Alışveriş Merkezi’nde üretici kadın stantlarının yanı sıra, ‘Yılbaşı’ temalı atölyeleri de yer alıyor. Kadın elinden üretimi destekliyoruz. Bu kapsamda ve bu tarz projelerde yer almaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

El emeği seramik ürünleri satışa çıkaran üretici Buket Peksel stant açmadan önce umutsuz olduğunu, ancak verilen desteği ve vatandaşların ilgisini görünce çok sevindiğini belirtti.

Stantları gezerek alışveriş yapan vatandaşlardan Münire Uçar, herkesin stantları ziyaret edip alışveriş yapmasını istediğini belirtti. Üretici kadınların yaptıklarını çok beğendiğini söyleyen Uçar, “O kadar güzel emekleri var ki. Yılbaşı için birkaç alışveriş yaptım, çok hoş olmuş. Kadınların verdikleri emek çok güzel. Burayı herkesin gezmesini tavsiye ederim. Herkesin gelip bir şeyler almasını ve destek çıkmasını isterim. Herkesi bekleriz buraya” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA