Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası başladı

Tarih: 7 Ekim 2022 Cuma 13:14

Mersin’in ev sahipliğinde 5’inci kez düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası’nda 25 ülkeden 98 sporcu mücadele ediyor.

Uluslararası Cimnastik Federasyonunun müsabaka programında önemli bir yer tutan ve bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Dünya Challenge Cup başladı. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, organizasyon öncesi Milli sporcularla birlikte düzenlenen basın toplantısı düzenledi.

ELEME MÜSABAKALARI BAŞLADI

Basın toplantısının ardından düzenlenen açılış seremonisiyle Mersin Olimpik Cimnastik Salonu'nda Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası eleme yarışları başladı. Organizasyona 25 ülke ve 98 Sporcunun katılıyor.

Sporcular, organizasyonun ilk gününde kadınlar ve erkekler kategorisinde gerçekleşen eleme müsabakalarında ter döküyor.

Türkiye'yi turnuvada erkeklerde Ferhat Arıcan, Adem Asil, İbrahim Çolak, Mehmet Ayberk Koşak, Sercan Demir ve Onur Çelik, kadınlarda ise Bilge Tarhan, Sevgi Seda Kayışoğlu, Bengisu Yıldız ve Derin Tanrıyaşükür temsil edecek.


Etiket: mersin, haber, cimnastik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA