CHP’li Başkanlar Bakan Elvan’ı ziyaret etti

Tarih: 22 Ocak 2021 Cuma 22:23

Mersin’den Ankara’ya giden CHP’li ilçe belediye başkanları Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

 

Mersin'den Ankara'ya bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere giden CHP'li ilçe Belediye Başkanları Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı da ziyaret ederek bi araya geldi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, programları kapsamında bir araya geldikleri Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'a hem hayırlı olsun dileğinde bulundu hem de görev ilçelerinde hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.


Etiket: Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA