‘YKS Tercih Danışmanlık Günleri’ başladı

Tarih: 27 Temmuz 2022 Çarşamba 10:05

Büyükşehir Belediyesi, MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi aracılığı ile üniversite tercihi yapacak öğrencilere, Kongre ve Sergi Sarayı’nda 5 Ağustos tarihine kadar ücretsiz YKS tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Bazı devlet üniversiteleri ile vakıf üniversitelerinin tanıtım stantlarının da yer aldığı etkinlikte üniversite adaylarına, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanları gibi kriterlere göre tercihlerini doğru yapabilmeleri için destek olunuyor.

YKS tercih danışmanlık günleri hakkında bilgi veren MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi rehber öğretmenlerinden Canan Serin “Öğrencilerimiz burada üniversiteler hakkında, bölümler hakkında, seçeceği meslekler hakkında merak ettikleri soruların cevabını bulabilecekler. Öğrencilerimizi, tercih dönemini daha kolay ve rahat geçirebilmeleri adına buraya davet ediyoruz. Merkeze uzak ilçelerimizde yaşayan öğrencilerimiz ise tercih konusunda, kendi ilçelerindeki kurs merkezlerimizde görev yapan rehber öğretmenlerimize danışabilirler” dedi.

YKS tercih sürecinin son günü olan 5 Ağustos’a kadar, hafta sonu da dahil olmak üzere her gün 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceklerini aktaran MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi yetkilileri, Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelemeyen öğrencilerin 0324 616 04 01 numaralı telefon aracılığı ile rehber öğretmenlerden destek alabileceklerini de bildirdiler.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA