Kurs merkezi öğrencileri, hayallerine adım adım yaklaştı

Tarih: 25 Temmuz 2022 Pazartesi 11:52

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin bünyesinde yer alan 9 ilçedeki Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, YKS’de önemli başarılar elde etti.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde YKS’ye hazırlanan öğrenciler, 1 yıl boyunca hem akademik, hem de rehberlik hizmetleri anlamında büyük destek gördü. Ücretli dershanelerden hiçbir farkı olmayan, hatta öğrencilerin görüşlerine göre pek çok bakımdan artısı olan Büyükşehir Belediyesi kurs merkezleri, öğretmen kadrosu ve eğitim içeriğiyle öne geçtiği gibi, ücretsiz olmasıyla da hem öğrencilerin hem de dezavantajlı ailelerin yüzünü güldürdü.

Eğitim ve Öğretimi Destekleme Akdeniz Kurs Merkezi sorumlusu Tuğçe Kesici,yoğun bir sene geçirdiklerini ve çok güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade ederek, “Ders programlarımız, etüt programlarımız, seri denemelerimiz ve yeni nesil soru çözümlerinin yer aldığı yoğun bir süreç geçirdik.Rehberlik açısından da çok yoğun programlarımız oldu. Öğrencilerimiz sıkı bir rehberlik denetiminden geçti. Bizim diğer dershanelerden en büyük farkımız ücretsiz olmanın yanında, öğrencilerimizi sadece akademik alanda değil, sosyal ve bilişsel alanda da desteklemekti” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA