Başkan Seçer, ‘u11-u12 Futbol Şenliği Ödül Töreni’ne katıldı

Tarih: 2 Temmuz 2022 Cumartesi 11:55

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘U11-U12 Futbol Şenliği Ödül Töreni’ne katıldı ve şampiyon takımlara kupaları ile madalyalarını takdim etti.

Haziran ayı içerisinde başlayan ve 66 takımın katıldığı ‘U11-U12 Futbol Şenliği’nde yaklaşık 1000 sporcu mücadele etti.U12 A Grubu’nun 1.’si Yenişehir İdman Yurdu, U12 B Grubu’nun 1.’si Akdeniz Belediye Spor, U12 C Grubu 1.’si Mersin Çelik Spor, U12 D Grubu’nda ise 1. Kuva-i Milliye Spor Kulübü oldu.U11 A Grubu’nun 1.’si Büyükşehir Belediyespor Kulübü, U11 B Grubu’nun 1.’si Toroslar Kartal Spor, U11 C Grubu’nda 1. olan takım Yenişehir İdman Yurdu, U11 D Grubu’nun 1.’si de Genç Saraylı Spor Kulübü oldu.

Macit Özcan Spor Tesisleri Mersinli Ahmet Stadı’nda gerçekleştirilen Ödül Töreni’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları ile futbolcu çocuklar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Ödül Töreni’nde ilk olarak konuşmalar yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konuşmasını kürsünün arkasına geçmeden yaparken, “Kürsünün arkasında değil, önünde olmak lazım. Halkın içinde olmak lazım” dedi.

Konuşmaların ardından Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş tarafından Başkan Seçer’e plaket takdimi yapıldı. Protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları verilirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de U11 A ve B grubu ile U12 A ve B grubuna madalya ve kupalarını verdi.  


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA