Başkan Gültak, hakla buluştu

Tarih: 1 Temmuz 2022 Cuma 10:25

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kazanlı, Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerini ziyaret edip halkla buluştu.

Akdeniz'de vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, hem yapılan ve yapılacak hizmet ve yatırımları anlattı hem de muhtarlar ile vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyip en kısa zamanda çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Ziyaretlere AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti. İlk olarak söz alan muhtarlar, mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, kalan hizmetlerin de en kısa sürede yapılmasın istedi.

Akdeniz’de barışı, kardeşliği ve huzuru yeniden tesis ettiklerinin altını çizen Başkan Gültak, “Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan her mahallemize ihtiyacını duyduğu hizmet ve projeleri, bütçemiz ve imkânlarımız oranında sunmaya devam edeceğiz. Yaz- kış demeden seçildiğimiz günden beri halkımızın içindeyiz. Sahadan ve muhtarlarımızın emrinden ayrılmadım. Ara vermeden mahallelerimizi ziyaret ediyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Böylece hem yaptığımız hizmetleri yerinde inceliyor, bir yandan da söz verdiğimiz halde yapamadıklarımızı görüyor, nedenini anlatıyoruz. Elbette eksiklerimizi, yetişemediğimiz hizmetleri tamamlamak için de bütçemizi zorlamaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşların da taleplerini anlatmasından sonra Başkan Gültak, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti, karşılaştığı çocukları hediyelerle sevindirdi.


Etiket: mersin, haber, akdeniz, belediye, mustafa, gültak


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA