Muz serasını uyuşturucu imalathanesine çevirmişler

Tarih: 10 Haziran 2022 Cuma 12:01

Boyazı ilçesinde muz serasında yapılan aramada 7 bin 300 kök kenevir bitkisi ile 17 kilo kubar esrar ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince uyuşturucu madde temin ve ticaretini yapan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. Bozyazı ilçesinde kenevir bitkisi yetiştirildiği tespit edilen muz serasına operasyon düzenlendi.  Operasyonda 7 bin 300 kök kenevir bitkisi, 17 kilo kubar esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Şüpheliler K.Y., Ü.A. ve M.K., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.Y. ve Ü.A. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 


Etiket: mersin, haber, uyuşturucu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA