Başkan Seçer’den Van OSB ve Oto Sanayi Sitesi ziyareti

Tarih: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 11:15

Van’da düzenlenen ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Program kapsamında Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Van Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Van programına ilk olarak Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ziyareti ile başlayan Başkan Seçer, Van OSB Başkanı Memet Aslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Seçer, sanayiciler, üreticiler ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanları ile sohbet etti.Başkan Seçer’e ziyaretlerinde CHP Tuşba İlçe Başkanı Şükrü Şahar, CHP’li il, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti.

Seçer, OSB ziyaretinde üretim alanlarını gezdi, işçilerle sohbet edip selamlaşarak, ‘Kolay gelsin’dileğinde bulundu.Ardından Van Oto Sanayi Sitesi’ni gezen Seçer, buradaki esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Esnafa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da selamlarını ileten Başkan Seçer, esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Seçer’in Van Oto Sanayi Sitesi programı, Van Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Muhittin Yıldızbaş’ı ziyareti ile tamamlandı.

Başkan Seçer, OSB’de yaptığı konuşmada, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Türkiye’nin her tarafından büyükşehir belediye başkanları, il, ilçe ve belde belediye başkanları hepimiz buradayız” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA