ESOB’dan Kariyer Mersin’e destek

Tarih: 26 Şubat 2022 Cumartesi 11:37

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, ’Kariyer Mersin’ projesi kapsamında kurumlar arası iş birliklerine bir yenisini daha ekledi ve Mersin ESOB’dan tam destek aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik rehberlik hizmeti sunulması ve kurumlar arası işbirliğinin artırılması amacıyla hayata geçirilen Kariyer Merkezi, işgücü piyasasının desteğini almaya devam ediyor.

Kariyer Merkezi tarafından hayata geçirilen 'Kariyer Mersin' projesi, özellikle pandemi sürecinde yaşanan değişime öncülük etmeyi hedefliyor. Üniversite, sanayi ve kent işbirliğine insan kaynakları çerçevesinde de destek sunan proje kapsamında Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası,MTSO EKAV Vakfı ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) temsilcilerinden oluşan heyetle ziyaret ve sunumlara devam ediliyor.

Kariyer Merkezi kurumlar arası işbirliklerine bir yenisini daha ekleyerek, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden de tam destek aldı. Kariyer Mersin’e paydaş olan kurum ve kuruluşların temsilcilerinden oluşan heyetle Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer ziyaret edilerek, Kariyer Mersin projesi tanıtıldı. Toplantıya Mersin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Mualla Yüceol, Toros Üniversitesi Kariyer Merkez Müdürü Dr. Feyruz Usluoğlu, İl Milli Eğitim KARGEM Koordinatörü Betül Turhan ve Girişimci İnsan Kaynakları Derneği temsilcisi Fethi Kavunoğlu katıldı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir, esob


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA