Teröristbaşı için eylem planlıyorlarmış

Tarih: 12 Şubat 2022 Cumartesi 12:43

Mersin’de teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yakalanmasını protesto etmek için eylem planlayan 7 örgüt sempatizanı yakalandı.

Mersin'de, terör örgütü sempatizanı olduğu saptanan ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasını protesto etmek için eylem hazırlığı yaptıkları belirlenen 7 zanlı gözaltına alındı. 

PKK/KCK ve DKP/BÖG silahlı terör örgütü sempatizanlığı yapan kişilerin kimliğini tespit eden il jandarma komutanlığı ekipleri; Toroslar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerindeki adreslere eş zamanlı baskın yaptı. Aramalarda örgüte ait çok sayıda dijital malzeme ve dokümana el konulurken, gözaltına alınan 7 kişinin, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde yakalanarak Türkiye’ye getirilmesini protesto etmek amacıyla eylem planladıkları belirlendi. 

Şüpheliler sorgulanmak üzere komutanlığa götürüldü. 


Etiket: mersin, jandarma, operasyon, terör,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA