Karla mücadele sürüyor

Tarih: 3 Şubat 2022 Perşembe 11:43

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar nedeniyle yolların kapanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için aralıksız çalışıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, son yılların en sert kışının yaşandığı bugünlerde yüksek kesimlere yağan yoğun kar nedeniyle yolların kapanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması için kritik noktalarda çok sayıda iş makinası ve onlarca personelle çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, tüm ilçelerde aralıksız olarak karla mücadele ediyor.

 Büyükşehir ekipleri, yaylacıların da kaldığı Tarsus’a bağlı Gülek Mahallesi başta olmak üzere Gömmece-Keşli-Eminlik, Ardıçlı-İnköy-Olukkoyağı, Boztepe-Böğrüeğri-Dorak grup yolları ile Çamalan, Emirler, Çukurbağ Mahalleleri ve daha birçok noktada yolları açarak, mahsur kalan vatandaşların yardımına koşuyor. Tuzlama işlemi de yapan ekipler, Çamlıyayla’da merkez başta olmak üzere Giden, Bağçatağı, Darıpınarı, Sarıkavak, Belçınar, Körmenlik, Kesecik, Sebil, Ulumeres, Sığır yaylası, Fakılar ve daha pek çok noktada kar küreme çalışmaları yürütüyor. 

Tarsus Belediyesi ekiplerinin de iş makinası ve personel desteği verdiği karla mücadele çalışmaları kapsamında araçların bakımları ise mobil ekipler tarafından sahada gerçekleştiriliyor.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, kar, karlamücadele,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA