Büyükşehir’den ‘İnanç ve Umut Yılı Konseri’

Tarih: 22 Ocak 2022 Cumartesi 13:02

Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası ve Halk Oyunları Topluluğu,‘İnanç ve Umut Yılı Konseri’ düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Türk Müziği Orkestrası ve Halk Oyunları Topluluğu tarafından ‘İnanç ve Umut Yılı Konseri’ düzenlendi.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen konsere; Büyükşehir Belediyesi bürokratları, daire başkanları ile şube müdürleri ve çok sayıda Mersinli sanatsever katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yeni yıl için “2022 yılı inanç ve umutyılı olsun” sözleri üzerine, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bu yılki konserleri bu isimle başlattı. Konser, kültür ve sanat ekibini yaptığı yeni alımlarla güçlendiren Büyükşehir’in solist, orkestra sanatçısı ve halk oyunları oyuncusu alımlarının ardından bu sanatçıların da sahne aldığı ilk konseroldu.Türk Müziği Orkestrası tarafından seslendirilen birbirinden güzel türkü ve şarkılar, Halk Oyunları Topluluğu’nun dans gösterisi eşliğinde Mersinliler’le buluştu. Türk Müziği Orkestrası, seslendirdiği türkü ve şarkılarla Mersinlilerin gönül tellerine dokundu. İlker Bozkurt’un şefliğinde gerçekleştirilen konser Mersinlilerden büyük beğeni aldı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA