Mersin’e şehit ateşi düştü

Tarih: 4 Aralık 2021 Cumartesi 11:14

Mersinli Jandarma Üstçavuş Cemil Mutlu, Ovacık kırsalında yaşanan çatışmada şehit oldu.

Tunceli'de Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonu kapsamında meydana gelen çatışmada Jandarma Üstçavuş Cemil Mutlu şehit oldu. Acı haberin verildiği ailenin Erdemli ve Toroslar'deki evlerine Türk bayrakları asıldı. 

Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonu kapsamında Tunceli'ye Ovacık ilçe kırsalında terör örgütü mensupları ile çatışma yaşandı. Meydana gelen çatışmada Mersinli Jandarma Astsubay Üstçavuş Cemil Mutlu şehit oldu. Şehit haberinin duyulması ile birlikte Jandarma Üstçavuş Cemil Mutlu'nun Erdemli ve merkez Toroslar ilçesindeki ailesine haber verildi. Haber verilmesi ile birlikte görevliler evlere dev Türk bayrakları astı. Acı haberin duyulması ile birlikte yakınları ve sevenleri Mutlu ailesini biran olsun yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı.

Bu arada, gece geç saatlerde kentte gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberin de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilleri ile birlikte ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.


Etiket: mersin, şehit, erdemli, cemilmutlu, toroslar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA