Rehin alınan iş insanı kurtarıldı

Tarih: 10 Kasım 2021 Çarşamba 12:32

Mersin’de 8 kişinin alıkoyduğu iş insanı, polisin operasyonuyla kurtarıldı.

Mersin'de alacak-verecek meselesi yüzünden 8 kişinin zorla alıkoyduğu iş insanı, polis ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin evinden cephane çıktı. 

A.Ö isimli iş insanının alacak-verecek meselesi nedeniyle 4 gündür bir işyerinde alıkonulduğu bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, adrese operasyon düzenledi. Mağdur A.Ö.'yü kurtaran polis, ifadeler doğrultusunda 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıların işyeri ve arabalarında yapılan aramalarda 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 1 adet 7.65 ruhsatsız silah, 8 fişek, 6 gram esrar ve bir miktar para ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldıkları mahkemece ev hapsine çarptırılırken, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla salıverildi.


Etiket: mersin, polis, operasyon, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA