Başkan Yılmaz, personeliyle bayramlaştı

Tarih: 17 Temmuz 2021 Cumartesi 13:13

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı.

Bayramlaşma programında personeliyle bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Alışılmış belediyecilik anlayışını bir kenara bırakarak, yeni metotlar arıyoruz. Vatandaşımıza daha güzel hizmet götürmek için sizlerle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

Önce belediye hizmet binasında yakın mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan Başkan Yılmaz, daha sonra Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin bayramını kutladı.

Toroslar'a en güzel hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Biz, büyük bir aileyiz. Birlikte güçlüyüz ve bir bütünün parçasıyız. Güçlenerek, büyüyerek, el ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın yanında olmaya, en yeni ve en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Toroslar zaten Mersin'in yükselen yıldızıydı, daha da parlatmak bize düşüyor. Alışılmış belediyecilik anlayışını bir kenara bırakarak, yeni metotlar arıyoruz. Vatandaşımıza daha güzel hizmet götürmek için sizlerle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" diye konuştu.

Bayramların, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, mutluluğun paylaşıldığı çok özel günler olduğunu vurgulayan Yılmaz; "Toroslar, bin yıldır Anadolu'nun muhafızıdır, koruyucusudur, kalesidir. Bu kalenin muhafızları da bizleriz ve sizlersiniz. İnşallah hep beraber daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı ayrı ayrı kutluyorum" ifadesini kullandı.


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA