Bahar Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Galatasaray

Tarih: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 17:17

Yenişehir Belediyesi’nce düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası sona erdi.

Yenişehir Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası'nın finalinde Altınordu'yu 1-0 yenen Galatasaray, turnuvanın şampiyonu oldu.

Özgecan Gençlik Merkezi Spor Tesisleri'nde organize edilen turnuvada 10- 11 yaş gurubu futbolcular, şampiyonluk için mücadele etti. Final maçında Altınordu ve Galatasaray karşılaşırken, rakibini 1-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk kupasına uzandı. Camspor karşılaşmasını 3-0 kazanan Başarıspor ise üçüncü oldu.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Şöhretler maçı ile turnuvanın açılışını yaptık şimdi bugün gençlerimiz ile kapanışı yapıyoruz. Emeği geçen bütün sporcularımıza, hocalarımıza, bu organizasyonu düzenleyen kıymetli Yenişehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyon Galatasaray'ın oyuncuları, kupa ve madalyalarını Başkan Özyiğit'in elinden alırken, Altınordulu oyunculara kupa ve madalyaları ise Yenişehir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Raif Çakmak tarafından verildi.


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, baharfutbolturnuvası, abdullahözyiğit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA