Akdeniz’de motodrag yarışları nefes kesti

Tarih: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 13:01

Mersin’de, Akdeniz Belediyesi öncülüğünde düzenlenen motodrag yarışları büyük ilgi gördü.

Mersin'de Akdeniz Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde organize edilen Motodrag Yarışları, 50 sporcu ve binlerce motosiklet severin katılımıyla gerçekleştirildi.

Adanalıoğlu Kulak Mahallesi’nde, motor tiplerine göre 7 kategoride düzenlenen yarışlarda sporcular, antrenman ve sıralama turlarının ardından 400 metre uzunluğundaki pistte yarıştı. Çekişmeli geçen yarışların Pro-Street kategorisindeki 1'incisi Tuncer Yeşil olurken, Caner Kıt 2’nci, Kamil Kırbaş ise 3’üncülük elde etti. Her yaştan binlerce kişinin izlediği nefes kesen yarışların sonunda dereceye giren sürücülere kupa, madalya ve para ödülleri, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tarafından takdim etti.

Organizasyona ilişkin düşüncelerini dile getiren Başkan Gültak, "Sporcularımız buranın, Türkiye’nin en iyi pist alanlarından biri olduğunu, Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarının da burada yapılabileceğini ifade ettiler. Bizler de daha kapsamlı ve daha büyük etkinliklerin de bu pistte düzenlenebileceğini, etkinliklerimizin sayısını arttıracağımızı kendilerine ilettik. Çünkü gerçekten çok güzel ve uzun bir piste sahip burası. Federasyon ile görüşüp daha büyük ve profesyonel organizasyonların burada yapılmasını sağlayacağız" dedi.

Motodrag yarışı benzeri etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini kaydeden Gültak, sporun her alanına destek vermeyi sürdüreceklerini ve Akdeniz'in adını tüm Türkiye'ye duyuracaklarını vurguladı.


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, mersinhaber, mersinekspres, mersinpost,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA