Başkan Gültak, tezgah başında satış yaptı

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 12:01

Kentin en işlek caddelerinden birini ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, unlu ürün satışı yaptı.

Mersin'de, kentin en işlek güzergahlarından olan Kuvvai Milliye Caddesi'ndeki esnafları ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlarla sohbet etti, unlu mamül tezgah başına geçip satış yaptı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Gültak, birçok kişinin selfie isteğini kırmadı, aileler ve gençlerle fotoğraf çektirdi. Karşılaştığı çocuklara oyuncaklar hediye eden Başkan Gültak, koronavirüs salgınına karşı hazırlanan dezenfektan ve kolonyaları da vatandaşlara dağıttı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Gültak, bir ara patiseri dükkanında tezgah başına geçerek unlu ürün satışı yaptı.

İlçede hayata geçirilen çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Gültak, "Çamlıbel Marina komple yenileniyor, burada 500 kişilik bir otopark da olacak. Hamidiye Karakolu ile ilgili bakanlığımız çalışıyor ve onun için de yılsonuna doğru ihaleye çıkılacak. Ayrıca Barış Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak 500 yeni konut için de 31 Temmuz tarihinde ihale gerçekleşecek. Göreve geldiğimiz süreçte hayata kattığımız hizmet ve projelere yenilerini eklemeye, Akdeniz'i kentimizin sivil dinamikleri ve vatandaşlarımızla birlikte değiştirmeye ve geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.


Etiket: mersin, mersinhaber, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA