Toroslar Belediyesi, öğrenci ve velileri unutmadı

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 10:15

Toroslar Belediyesi ekipleri, YKS’ye giren öğrenciler ile ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu.

Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından YKS'ye giren öğrenciler ile okul önlerinde çocuklarını bekleyen ailelere çeşitli ikramlar yapıldı. Okulların önünde stant kuran belediye ekipleri, gençlere ve ailelerine su, çikolata, meyve suyu ve sandviç ikram etti.

Sınava ilişkin düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı Yılmaz, "Gençlerimiz, pandemi nedeniyle okullarından uzun bir  süre ayrı kaldılar. Uzaktan eğitimle derslerine devam ettiler. Biz de öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine destek olmak amacıyla YKS öncesi deneme kitapçığı dağıttık ve online deneme sınavları yaptık. Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizin alanında uzman psikologları tarafından yine online sınav kaygısı seminerleri düzenledik. Bugün de hem öğrencilerimize hem de ailelerine ikramda bulunmak amacıyla sınavların yapıldığı okullarımızın önünde stantlar kurduk. Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanınızdayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin büyük bir azimle hazırlandıkları YKS'de başarılı olacaklarına inancım tamdır" diye konuştu.


Etiket: mersin, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, mersinhaber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA