Dehşeti yaşatmışlardı... Tutuklandılar!

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 18:11

Mersin’de cep telefonu ve parasını gasp eden kişilerce kaçırılmaya çalışılan genç kurtarıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Mersin'de, cep telefonunu ve bin 500 TL parasını silah zoruyla gasp ettikleri 19 yaşındaki A.G.'yi taksiyle kaçırmaya çalıştıkları ileri sürülen 7 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre A.G., geçtiğimiz Cuma günü borç meselesini konuşmak için K.U. ve M.M.E. isimli kişilerle merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde buluştu. Bu sırada 2 arkadaştan biri, A.G.'nin bacağına tabanca dayayıp vurmakla tehdit etti. Şüpheliler, cep telefonu ile bin 500 TL'sini gasp ettikleri A.G.'yi, arkadaşları A.Y.'nin taksisine bindirerek kaçırmak istedi. Bu sırada bölgede devriye gezen polis ekipleri tarafından fark edilen şüpheliler, kaçmaya çalışınca kaza yaptı.

Silahlı şüpheliler kaçarak izlerini kaybettirirken, araç sürücüsü A.Y. gözaltına alındı, mağdur A.G. ise kurtarıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında K.U. ve M.M.E. ile olayla ilgili oldukları belirlenen M.C.C., H.Y., C.A. ve S.B.Y., saklandıkları adreslerde gözaltına alındı.

Adreslerdeki aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ele geçirilen 7 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları mahkemece 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'yağma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, gasp, mersinhaber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA