Mersin’de öğrenciler, umutlarına büyükşehir belediyesi ekipleriyle yetişti

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 10:48

Mersin’de YKS’ye girecek öğrencileri, okullara büyükşehir ekipleri tarafından ulaştırıldı.

Mersin'de Yüksek Öğretim Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler, sınav merkezlerine büyükşehir belediyesi ekiplerince ulaştırıldı. Ekipler, okul önünde çocuklarını bekleyen velilere de su ikram etti, şapka dağıttı.

Zabıta Dairesi bünyesinde görev yapan ekipler, öğrencilerin eğitim hayatlarına devam edecekleri üniversiteyi belirleyecek olan YKS’nin ilk gününde toplu taşımanın yoğun kullanıldığı noktalarda hazırda bekledi. Ekipler, sınava yetişemeye çalışan öğrencileri sınava girecekleri okulların kapısına kadar bıraktı. Sınav giriş yerlerinde çocuklarını bekleyen ailelere de su ikram edildi, güneşten etkilenmemeleri için şapka dağıtıldı.

Zabıta Komiseri Ali Akkuş, belirli yerlerde konumlanan ekiplerin yanı sıra gezici ekiplerin de sınava geç kalan öğrencileri yetiştirmek için görev aldığını ifade ederek, "Sayapark civarı, Vipol Kavşağı, Kuyuluk Kavşağı gibi bölgelerde geç kalan öğrencileri okula yetiştirmek için belirli yerlerde zabıta ekiplerimiz var. Anında okullara yetiştiriyoruz. Gezen ekiplerimiz de var" dedi.

Sınava giren kızını okul bahçesinde bekleyen Yıldız Tanırlı ise büyükşehirin hizmetlerinden memnun olduğunu ifade ederek, “Sosyal medyadan da takip ediyorum. Ellerine sağlık hepsinin, emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA