Şevket Sümer ve Güneş mahallaleri asfalta kavuştu

Tarih: 27 Haziran 2021 Pazar 09:52

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları hızla sürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin kent genelinde yürüttüğü yol yenileme çalışmaları kapsamında Şevket Sümer ve Güneş mahallelerinin 156 ve 158'inci caddelerdeki 2 kilometrelik alan asfaltlandı, 16 bin metrekarelik kaldırım çalışması gerçekleştirildi.

Belediye ekiplerinin asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürüyor. Merkez Akdeniz ilçesindeki Güneş Mahallesi 158'inci caddede bin 200 metre uzunluğundaki yolda asfalta hazırlık çalışmaları ile yol düzenleme ve kaldırım çalışması gerçekleştiren ekipler, ızgaraları da yeniledi. Çalışmalar hızla tamamlanarak yol vatandaşların hizmetine sunuldu. 2 caddede toplamda 2 kilometre uzunluğundaki yol asfaltlanırken, özel gereksinimli bireylerin de rahatlıkla kullanacağı kaldırım çalışmaları kapsamında 16 bin metrekare kaldırım yapıldı. Ekipler yağmur suyu hattı döşeme ve zemin güçlendirme çalışmalarının ardından 800 metre uzunluğundaki yolu yeniledi. Refüj yapımı da gerçekleştiren ekipler, caddeyi duble yol olarak hizmete açtı.

MUHTARLARDAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR
Şevket Sümer Mahalle Muhtarı Abdülbaki Esen, uzun yıllardır bekledikleri çalışmayı Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne sonsuz teşekkürler. Hızlı bir şekilde yol ve kaldırımlarımızı, caddelerimizi yapıyorlar. Allah razı olsun. Hızlı bir şekilde devam ediyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e bu çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi, Sevket Sümer Mahalle Muhtarı Abdülbaki Esen’le birlikte yol çalışması talebini Büyükşehir Belediyesi’ne ilettiklerini ve hızla yanıt aldıklarını söyleyerek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ve ekibinin çalışmaları doğrultusunda şu anda 158. Cadde çalışması son aşamaya geldi, asfaltı yapılıyor. Emeği geçen, elini uzatan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Etiket: mersinbüyükşehirbelediyesi, asfaltçalışması, şevketsümermahallesi, güneşmahallesi, mersin, vahapseçer,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA