Aşçılık öğrencileri Kayseri Gastronomi Günleri’ne damgasını vurdu




Tarih: 30 Ekim 2023 Pazartesi 11:29

Toros Üniversitesi Aşçılık Programı Kayseri Gastronomi Günleri’nde 3 birincilik ve 1 İkincilikle gurur kaynağı oldu.

Modern Türk Muftağı Grup Yarışması, Kayseri Yöresel Mutfak ve Bireysel tatlı yarışması kategorilerinde 3 birincilik ve 1 ikincilik alarak Gastronomi Günleri’ne damgasını vurdu.

Kayseri 1. Gastronomi festivalinde "Üniversiteli şefler yöresel bireysel" kategorisinde Büşra Kaya birincilik Naz Uzunaslan ikincilik. "Üniversiteli genç şefler ekip" kategorisinde Naz Uzunaslan, Büşra Kaya, İhsan Duru birincilik. "Üniversiteli genç şefler bireysel tatlı" kategorisinde Nazlıcan Yıldırım birincilik alarak 4 kupayla geri döndü. Bu başarımızda öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Öğr. Gör. Uğurcan METİN ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop verdikleri emekler için çok teşekkür ederiz.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersineskspres.com.tr © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA