Mersinli dağcılar Berit’e tırmandı

Tarih: 17 Mart 2021 Çarşamba 16:39

Mersinli dağcılar gittikleri Kahramanmaraş’ta Toros kıvrım dağlarının parçası olan 3050 metredeki Berit Dağı’na tırmanarak zirve yaptı.

Mersin Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü lisanslı sporcularından Mustafa Ersöz, Hüseyin Yalçın, Erkan Akış Kahramanmaraş'a gitti.  Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcuları Mustafa Ersöz, Hüseyin Yalçın, Erkan Akış, diğer illerden gelen sporcularla Toros kıvrım dağlarının parçası olan 3050 metredeki Berit Dağı’na tırmandı. Zirveye ulaşan Mersinli dağcılar burada kulüp flamaları açıp, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirirken, Kulüp Başkanı Ali Rıza Demir, Bu hafta Zirve Ailemizin bir grubu Kilikya Yolu 1.Etabını yürüdü... İçinde hekim Sporcularımızın da bulunduğu ikinci grubumuz 14 Mart Tıp Bayramı mesajını Berit Dağı Zirvesinden verdi...3.grup yedi kişilik sporcularımızda Hasan Dağı Zirvesinden Tıp Bayramı mesajını verdi. Her 3 grubumuzu da tebrik ederim” dedi.

 


Etiket: Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Mersin, Kahramanmaraş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA