Başkan Abdullah Özyiğit, CHP Genel Başkan Yardımcılarını ağırladı

Tarih: 27 Eylül 2024 Cuma 12:46

Mersin’de gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Bir dizi program için Mersin’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Zeybek ve Özgür Karabat, beraberinde CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı,  CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve yönetimi, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ile birlikte Yenişehir Belediye Başkanı Abdulla Özyiğit’e ziyarette bulundu.

Başkan Özyiğit, ziyarette Yenişehir Belediyesinin eğitim, kültür, sosyal hizmetler ve kentsel planlama gibi alanlarda gerçekleştirdikleri  projeleri paylaştı. Özellikle BETEM (Beceri Temelli Eğitim Merkezi) ve Erken Çocukluk Gelişimi Projesi gibi öncü projelerin eğitimde yarattığı olumlu etkiler üzerinde duruldu. Başkan Abdullah Özyiğit, hayata geçirdikleri ve sürdürülen projelerin ayrıntılarını anlatırken, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek ve Özgür Karabat, bu projelerin diğer belediyelere örnek teşkil edecek nitelikte olduğunu vurguladı. Toplantıda, Yenişehir Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarının yanı sıra kültür ve sanat alanındaki projeleri, kadınlar ve gençlere yönelik sosyal destek programları, çevre dostu projeler ve sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde yapılan yatırımlar da konuşuldu.

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Başkan Abdullah Özyiğit’e çalışmalarında başarılar dileyerek, CHP’li belediyelerin öncü rollerine dikkat çekti.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA