Uluslararası Mersin Briç Festivali’nde ödül töreni

Tarih: 23 Eylül 2024 Pazartesi 10:50

Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin Briç Spor Kulübü iş birliğinde bu yıl 38.’sini düzenlediği‘Uluslararası Mersin Briç Festivali’ ödül töreni ile son buldu.

Her yıl briç tutkunlarını bir araya getiren ve Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonlarından birine ev sahipliği yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 38.’sini düzenlediği‘Uluslararası Mersin Briç Festivali’ ödül töreni ile son buldu. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Mersin Briç Spor Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen festivale ülkemizden 18 farklı ilden, yurt dışından ise; Ukrayna, Bulgaristan, Fransa, Lübnan ve Mısır olmak üzere toplam 300 sporcu katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde 5 gün boyunca süren mücadelelerde sporcular stratejik düşünme becerilerini test ederken, festivalde rekabet dolu anlar yaşandı.

Turnuvada dereceye girenler ödüllerini; Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Gençlik, Avrupa Briç Federasyonu Türkiye Koordinatörü Tuba Akarcalıoğlu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz’ın elinden aldı. Swiss ve açık ikili kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren sporculara kupa, madalya ve para ödülü takdim edildi. 

DERECEYE GİREN SPORCULARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Swiss takımlarda A grubu birincileri; Sinan Tatlıcıoğlu, İhsan Özcan Pehlivan, Selim Çelenk ve Orhan Veli Doğan olurken; B grubu birincileri; Kazım Tevfik Gürkan, Cengiz Şeker, Mustafa Akhun ve Bircan Öztürk oldu. C grubunda ise, Neşat Kalemci, Oktay Güneş, Mustafa Aksoy ve Ömer Erdoğan birinci oldu.

Açık ikili turnuvasında A final birincileri; IlkoPopov ve RadoslavRadev, B final birincileri; Alaattin Erdoğan ve Nejat Özdoğan olurken, Genç kategorisinde yarışan TuanaAltun ve Toygar Altun birinci oldu. Kadınlar kategorisinde Esma Lale Fıratoğlu ve Ferah Altürk birinci olurken, Senyör kategorisinde Mehmet Osman Meto ile Ayşin Cananoğlu, son olarak da Mix kategorisinde yarışan Duran Bağlı ve Saibe Nazan Abaç birinci oldu.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA