Başkan Boltaç, Gazileri yalnız bırakmadı

Tarih: 19 Eylül 2024 Perşembe 15:40

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen törene katıldı.

Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene gaziler, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları ve Tarsus halkı yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Ali Boltaç, yaptığı konuşmada, gazilerin vatan savunmasındaki fedakârlıklarını vurgulayarak, "Gazilerimiz, gösterdikleri kahramanlıkla milletimizin bağımsızlık mücadelesine rehberlik etmişlerdir. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından gazilerle bir araya gelen Başkan Boltaç, gazilerle yakından ilgilenerek sohbet etti ve taleplerini dinledi. Gaziler, bu özel günün anısına düzenlenen etkinlik için başkan Boltaç’a teşekkürlerini iletti. Gaziler Günü programı, gün boyunca süren etkinliklerle devam etti.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA