Michaela Astro yine dikkatleri üzerine çekti

Tarih: 19 Eylül 2024 Perşembe 11:01

Yaptığı öngörülerle sosyal medyanın en çok konuştuğu kişiler arasında yer alan dünyaca ünlü Astrolog Michaela Astro, eski ABD Başkanı Donald Trump suikastından sonra yine odak noktası oldu.

Aylar öncesinden bir siyasi liderin saldırıya uğrayacağını hem sosyal medyasından hem de yaptığı röportajlarla duyuran Michaela Astro, öngörüsüyle yine hedefi on iki ’den vurdu. Sosyal medya üzerinden sayısız soruyla karşılaşan ünlü Astrolog olur olmaz şeyler soruluyor, ben falcı değil bir ilmin sözcüsüyüm, Astrolojideki olanları söylüyorum, bunları çıkarıp ortaya koymakta öyle kolay işler değil vurgusunu yaptı. Önümüzdeki günlerde çok konuşulacak konular için yine Astroloji ilmiyle konuşacağını sosyal medyasından duyuran Michaela Astro, takipçilerinde büyük merak uyandırdı.

 


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA