Dilara Kırmıt’a yıldızlardan güzel haber var

Tarih: 16 Eylül 2024 Pazartesi 10:01

Podyumların tartışmasız sultanı Dilara Kırmıt oyunculuk sektörüne geçerek kendisinden bekleneni yaptı.

Podyumdaki başarısını kamera önünde yineleyen ve setten sete koşan Dilara Kırmıt titiz ve disiplinli çalışmasının semeresini görüyor. İş hayatındaki başarısına rağmen katıldığı TV programları ve röportajlarında gönlünün boş olduğunu dile getiren Dilara Kımıt’a, ünlü Astrolog MichaelaAstro’dan gönül yarasına merhem gibi yorum geldi. Dilara Kırtmt’ın yakında ruh eşini bulup âşık olacağı yorumunu yapan MichaelaAstro, Kumral tenli çok iyi bir ailenin oğluyla evleneceğini, bu kişinin Boğa ya da Aslan burcu olacağını dile getirdi. Bu evlilikten sonra Dilara Kırmıt’ın işine daha bir dört elle sarılacağını vurgularken eşinin desteğiyle de dünyaca ünlü oyuncu VinDiesel ile bir projede yer alarak oyunculuk sektöründe adını dünyaya duyuracak öngörüsünde bulundu. Dünyaca ünlü astrolog MichaelaAstro, güzel oyuncu Dilara Kırmıt’a bu haberle en güzel duyurumu yaptı.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA