Kursiyerlerden başkan Seçer’e ziyaret

Tarih: 13 Eylül 2024 Cuma 12:45

Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden mezun olarak başarılı okullara yerleşen öğrenciler Başkan Seçer’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden mezun olarak başarılı okullara yerleşen öğrenciler Başkan Vahap Seçer’i ziyaret etti. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı göstererek, güzel liselere ve üniversite bölümlerine yerleşen öğrencileri ağırlayan Başkan Seçer, onlarla keyifli birer sohbet gerçekleştirdi.

Büyükşehir’in Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nden başarı ile mezun olarak,  üniversite ve liseyi kazanan gençlere başarılar dileyen Başkan Vahap Seçer,  “Zihniniz açık olsun. Hayatta önemli olan mutlu olabilmek. Mutlu olabilmenin yollarından bir tanesi de iyi eğitim almak, sosyal olmak ve hayatın tadına varabilmek. Bu; işin bir yönü. İkinci yönü ise; toplum iyi jenerasyonlar, nesiller yetiştirebilirse geleceğine daha güvenle bakar. İyi eğitimli jenerasyon toplumu daha da zenginleştirir, mutlu kılar ve dünyada temsil ettiği ülkenin diğer ülkelerle rekabetini ve bu rekabetteki başarısını artırır” dedi.

‘BU BAŞARININ ALTINDA YOĞUN EMEK VAR’

Adaletli, eşit, refah ve mutlu bir toplum için devletin yurttaşlarına iyi bir eğitim imkânı sağlamak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Seçer, “Yarınlarda ülkeyi yönetecek olan sizlersiniz. Hukuk devletini tahkim edecek, demokrasiyi ve adaleti sağlayacak, topluma bir değer katacak olan sizlersiniz. Bu bir bayrak yarışı. Ben bugün Mersin’i yönetiyorum ama yarın Mersin’i yöneten içinizden biri çıkacak. Benden daha iyi, birikimli ve çağdaş dünyaya uygun bir yönetici olmak için iyi eğitim almak ve deneyimlenmek gerekiyor. Bunlar hep emekle oluyor. Emeğin olmadığı yerde olumlu hiçbir şey olmuyor. Bu başarının altında yatan yoğun bir emek ve çok büyük bir gayret. Onun için sizi kutluyorum” diye konuşarak, bundan sonraki yaşantılarında öğrencilere başarılar diledi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA