Amasyaspor tribününde şöhretler geçidi

Tarih: 13 Eylül 2024 Cuma 10:20

Üçüncü lig 2. grupta bu yıl mücadele veren AmasyasporFk yönetim kuruluna ünlü yazar ve şarkı sözü yazarı, besteci Kıvılcım Kalay, dahil olduktan sonra tribünlere neşe geldi.

‘Futbola kadın eli değdi’ yorumunu yapan Amasya halkı, birçok yıldız isimle maçları yan yana seyretme fırsatı buluyor. Magazin dünyasının sevilen isimlerinden olan Kıvılcım Kalay son maçlarına ünlü oyuncu Yalçın Dümer’i davet etti. Çanakkale’de film çekimlerinde olan usta oyuncu Yalçın Dümer, yakın dostunu kırmayarak, AmasyasporFk ve Kıvılcım Kalay’a destek vermek için tribündeki yerini aldı. AmasyasporFk taraftarı ile tezahüratlara eşlik eden Yalçın Dümer “İş arası maç keyfi iyi geldi. Amasya ve Amasyalıları çok sevdim, yakın ilgi ve alaka beni mutlu etti” dedi. AmasyasporFk çiçeği burnunda yöneticisi Kıvılcım Kalay, ünlü dostlarını tribüne getirip Amasya’da ağırlamaya devam edeceklerini dile getirirken, spor ve sanatla güzel ilin tanıtımına katkıda bulunmayı da hedeflediğini vurguladı.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA