Yenişehir Belediyesi ve MTSO uluslararası kültür festivali düzenleyecek

Tarih: 13 Eylül 2024 Cuma 10:17

Yenişehir Belediyesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) arasında iş birliği protokolü yapıldı.

Mersin ve Yenişehir’de sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın canlandırılması, uluslararası kültürel iş birliklerinin teşvik edilmesi, sanat ve kültürel etkinliklerin yaygınlaştırılması amacıyla Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali düzenlenecek. Yenişehir Belediyesi ve MTSO iş birliğiyle gerçekleştirilecek festival kapsamında ulusal ve uluslararası sanatçıların katılımıyla sanat buluşmaları, imza günleri ve söyleşiler gibi etkinlikler yapılacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır iş birliği protokolünü imzaladı.

Festivalin kültür ve sanat alanında Mersin’de önemli bir etki yaratacağını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, Mersinli şair ve yazar Özdemir İnce’nin festivalin onur konuğu olacağını söyledi.

Başkan Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve CNR Holding’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA