Başkan Boltaç vatandaşlarla buluştu

Tarih: 12 Eylül 2024 Perşembe 16:30

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, güne Tarsus Makam bölgesinde halkla buluşarak başladı. Tarsus Belediyesi’ne yapılan icra işlemlerinin ‘art niyetli’ olduğunu ve bir itibarsızlaştırma projesi olduğunu ifade eden Başkan Boltaç, yapılan işlemlerde hukuki süreçlerin ve uzlaşma tekliflerinin göz ardı edildiğini belirtti.

Tüm yapılan engellemelere rağmen hizmetlerine devam edeceğini, Tarsus Belediyesi'nin, Tarsus’ta yaşayan her bireyin evi olduğunu belirten Başkan Boltaç, “Bugün Tarsus Belediyesi başkanlık makamında yapılan bu haciz yalnızca Tarsus Belediyesi’ne değil, her bir vatandaşımıza yapılmıştır. Biz itibarımızı ne oturduğumuz koltuktan ne makamdan alıyoruz. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de tüm engellemelere rağmen daima Tarsus’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiçbir olumsuzluk bizi engelleyemez” dedi.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA