İlkokula başlayan miniklerin ilk çantası bu yılda büyükşehirden

Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 15:28

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İlk Çantam” projesi kapsamında Erdemli İlçesi’nin Çeşmeli İlkokulu ve Tömük Yeşildere İlkokulu’ndaki 1. sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası desteğinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın “İlk Çantam” projesi kapsamında Erdemli İlçesi’nin Çeşmeli İlkokulu ve Tömük Yeşildere İlkokulu’nda 1. sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan okul çantası desteğinde bulundu. Proje kapsamında bu yıl 13 ilçede 218 ilkokulda toplam 19 bin 1. sınıf öğrencisine okul çantaları teslim edildi.

Gittiği okullarda öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından çiçeklerle karşılanan Seçer, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere ve ailelerine başarılar diledi. Okul müdürleri ve öğretmenler ile de sohbet eden Seçer, okullar hakkında bilgi aldı. Okul müdürleri, Başkan Seçer’i okullarında ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu ifade etti.

MİNİKLERİN İLK ÇANTALARI BÜYÜKŞEHİR’DEN

Başkan Seçer sınıfta miniklerin; ‘Hoş geldiniz, sizleri çok seviyoruz’sesleri arasında karşılandı. Üzerlerinde ‘Mersinliyim Gururluyum’ yazılı ve içerisinde rengarenk malzemelerin bulunduğu rengarenk çantalar çocukları mutlu etti. Seçer girdiği her sınıftan alkışlarla uğurlandı. Seçer, öğrencilerle de sınıfta keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Seçer ayrıca öğretmenlerle de bir araya gelerek, projenin detayları hakkında bilgiler verdi. Öğretmenler de Mersin Büyükşehir tarafından kent genelinde verilen hizmetler dolayısıyla Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

SEÇER, OKUL ZİYARETİNİN ARDINDAN TÖMÜK’TE MAHALLE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Seçer son olarak da Tömük Mahallesi’nde bulunan bir kahvehaneye giderek yurttaşlarla bir araya geldi. Yurttaşlar da hem Mersin genelinde hem de Erdemli’de aldıkları hizmetler için Seçer’e teşekkürlerini ilettiler. Mahalle halkının taleplerini de dinleyen Seçer, vatandaşların sorularına yanıt verdi ve Büyükşehir tarafından hayata geçirdikleri projeleri anlattı.


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA