‘Transanatolia Uluslararası Ralli Raid Yarışları’ başladı

Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 10:29

Bu sene 14.’sü gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve zorlu ralli-raid yarışlarından biri olan ‘TransAnatolia Uluslararası Ralli Raid Yarışları’ Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Valiliği’nin de destekleri ile Mersin’de start verdi.

Kent genelinde 7’den 70’e vatandaşları spora teşvik etmek ve Mersin’in sporla anılan bir kent olması için çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin spora olan destekleri her geçen gün katlanarak büyümeye devam ediyor.

Dünyanın en büyük ve zorlu ralli-raid yarışlarından biri olan ve her sene farklı bir şehirde başlatılan, bu sene ise 14.’sü gerçekleştirilen ‘TransAnatolia Uluslararası Ralli RaidYarışları’Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Valiliği’nin de destekleri ile Mersin’de start verdi.  11 ülkeden yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada sporcular Mersin’den başlayıp toplam 15 il sınırından geçerek Van’da yarışlarını noktalayacak.Her türlü arazi aracının kullanılabildiği yarışmada sporcular 2 bin 200 kilometre uzunluğundaki parkuru tamamlayarak 7 gün boyunca yolculuk yapacak.

‘BÜYÜKŞEHİR OLARAK SPORA VE SPORCUYA OLAN DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK’

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından Kubilay Yorulmaz, TransAnatoli ralli-raid yarışlarının bu sene 14.’sünün yapıldığını kaydederek, “Yarışma, Mersin’de başlayıp Van’da son bulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak diğer spor dallarında olduğu gibi motor sporlarına da destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Burada ulusal ve uluslararası sporcularımıza ev sahipliği yapmakla beraber Mersin’imizi de tanıtma fırsatı da yakalamış olduk. Buradan bütün sporcularımıza başarılar diliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek” ifadelerini kullandı.

 


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA