Başkan Seçer, Toroslar’ın yaylalarını ziyaret etti

Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 10:26

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hafta sonunda Toroslar İlçesi’nin yaylalarını ziyaret ederek, yurttaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, hafta sonunda Toroslar İlçesi’nin yaylalarını ziyaret ederek, yurttaşlarla bir araya geldi. Başkan Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte Arslanköy, Yavca, Güzelyayla ve Değirmendere mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Vahap Seçer’e ziyaretlerinde; Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ile Hasan Ufuk Çakır, CHP MYK Üyesi Hatice Us, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile MESKİ bürokratları eşlik etti.

Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Başkan Seçer, her mahallelinin Zafer Bayramı’nı tek tek kutladı. Yurttaşların taleplerini ve sorularını dinleyen Seçer, yoğun sevgi seliyle mahallelerden uğurlandı.

Başkan Seçer’in ilk ziyareti Arslanköy Mahallesi’ne oldu. Seçer burada esnaf ziyareti de yaparken, esnafa ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulundu.

Arslanköy’de tüm yurttaşların Zafer Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Memleketimle, ülkemle, milletimle gurur duyuyorum. Ne varsa onlar için; bütün azmimiz, kararlılığımız, çalışmamız onlar için. Sizlerin sevgisi, bize gösterdiği saygı bizlerin enerji kaynağı. Yoksa bu zorlu görevde başarılı olmak mümkün değil” ifadelerine yer verdi. Mersin’de olduğu gibi Toroslar’da da güzel şeyler olduğunu kaydeden Seçer, “5 yıllık süre içerisinde çok işler yapılacağından eminim. Ne yaptığımızı biliyoruz. Abdurrahman başkanımı gayet iyi tanıyorum, birikimini, azmini, insanlara bakışını, insan sevgisini biliyorum” diyerek, Toroslar halkının da desteğinin devam etmesini istedi.

 


Etiket: mersin, haber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA